۱۳۹۳ آذر ۹, یکشنبه

اتحادیه نانوایان: نان به تدریج گران می شود

رییس اتحادیه نانوایان تهران با بیان آنکه از این اتحادیه برای حضور در جلسه اخیر شورای برنامه ریزی استانداری تهران به منظور تعیین تکلیف قیمت نان سنتی دعوتی به عمل نیامده است، گفت: قیمت نان به احتمال زیاد با شیب ملایمی افزایش خواهد یافت.به گزارش ایرنا؛قاسم زراعتکار در ارتباط با خبرهای درج شده در برخی رسانه ها مبنی بر افزایش قیمت گندم، آرد و نان، گفت: به محض بازگشت مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی از سفر خارجی و تشکیل جلسه تصمیم لازم در این خصوص اتخاذ و قیمت جدید این اقلام بصورت رسمی اعلام خواهد شد.او با اشاره به آنالیز قیمت نان به صورت سالانه از سوی اتحادیه نانوایان کشور و اعلام قیمت پیشنهادی به دستگاه های مربوطه دولتی، گفت: اتحادیه نانوایان تهران بعنوان نماینده اتحادیه نانوایان کشور رقم پیشنهادی خود را در خصوص قیمت جدید نان به سازمان های ذیربط ارائه کرده است.رییس اتحادیه نانوایان سنتی تهران، همچنین با اذعان به اینکه چانه نان تحویلی به مردم در حال حاضر از استاندارد خود خارج شده است، این امر را اجباری دانست و ضمن توجیه این مسئله، به آخرین افزایش قیمت نان در خرداد ۱۳۹۱ اشاره کرد و گفت: متاسفانه بعد از گذشت ۲۹ ماه هیچگونه افزایش نرخی را در نان شاهد نبوده ایم.زراعتکار، افزایش ۱۰۰ تا ۵۰۰ درصدی هزینه های جاری نانوایان از جمله حقوق، دستمزد و انرژی اعم از آب، برق و گاز و همچنین افزایش سالانه ۲۵ درصدی حق بیمه سازمان تامین اجتماعی را از جمله دلایل این ادعای خود عنوان کرد.او که درباره دیگر عوامل موثر در تشدید هزینه ها در پخت نان سخن می گفت، از افزایش تغییرات قیمتی در خمیر مایه نان در طول چند ماه گذشته خبر داد و افزود: ۳۰ کیلوگرم خمیر مایه نان قبل از این ۴۰ هزار تومان بوده که در حال حاضر این رقم به ۱۸۰ هزار تومان رسیده است.او با اشاره به اختصاص ۱۰ کیسه آرد سهمیه ای به لواش پزها در تهران گفت: پخت و فروش این تعداد کیسه آرد از سوی نانوایان حداکثر ۵۰۰ هزار تومان برای نانوا برگشت دارد که ۲۵۵ هزار تومان از آن صرف خرید آرد می شود و ۲۴۰ هزار تومان نیز مربوط...

ادامه خبر


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر